در اکثر مواقع درمان شقاق (فیشر) ممکن است با بیهوشی فرد و یا به صورت بی حسی چه به صورت موضعی یا نخاعی صورت گیرد. بسته به میزان حاد بودن شقاق، بهترین روش درمان توسط دکتر یا همان پزشک متخصص شقاق اتخاذ خواهد شد. در زیر با انواع روش های درمان بیماری شقاق با لیزر آشنا می شویم.
یکی از جدیدترین روش های درمان شقاق (فیشر) لیزر می باشد. کار این روش به این صورت است که با استفاده از ?اسفنکتر داخلی(عضلات مدور در انتهای مقعد) قطع می شود و زائده پوستی نیز جدا می شود. به طور کلی این روش بر سایر روش های درمان بیماری شقاق برتری دارد. از جمله مزایای درمان شقاق با لیزر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم نیاز به بیهوشی
- کاهش درد بلافاصله پس از درمان
- جلوگیری از بروز عفونت
- درمان سایر بیماریهای مقعد به طور همزمان
- سرپایی بودن و سرعت در انجام عمل
- نداشتن خون ریزی، بخیه و پانسمان
- عدم وجود درد
- نداشتن دوران نقاهت
- عدم بازگشت بیماری و تضمینی بودن آن
- نداشتن عوارضی چون بی اختیاری و ...
-
شقاق (فیشر) ترک و یا زخمی است که در مقعد ایجاد می شود. این ترک بسیار دردناک است و اغلب با خون ریزی همراه است. علت ایجاد این بیماری در افراد، متفاوت می باشد. اما به طور ثابت در اکثر بیماران این مشکل با تغییرات اجابت مزاج از قبیل یبوست و اسهال ایجاد می شود. در برخی از موارد گفته می شود که فیشر در اثر کاهش خون رسانی به ناحیه پشت مقعد ایجاد می شود چرا که این شقاق در ناحیه ی خلفی مقعد بیشتر بروز می کند. از نظر میزان شیوع میان مردان و زنان نیز، می توان گفت به طور یکسان است، اما به نسبت در افراد بالغ بیشتر مشاهده می گردد.